RITUALS

 

ORGANIC HYDRA INTENSE RITUAL

75 MIN APROX · TRACTAMENT FACIAL + CORPORAL

Intens ritual facial i corporal realitzat amb actius ultranutritius com els olis d'alvocat, argan i àcid hialurònic, dissenyat per tornar a la pell la seva frescor, hidratació i joventut. L'acció dels seus productes i tècniques ultrasuaus d'aquest ritual proporcionen en cada moment sensacions úniques i relaxació absoluta. Gràcies a l'exfoliant ULTRA HIDRATANT ia l'oli RELAX INTENSE, la pell es regenera, s'il·lumina i les sensacions es multipliquen.

 

MINDFULNESS RITUAL

90 MIN APROX · MASSATGE FACIAL + SCRUB + ENVOLTURA

Imprescindible ritual facial i corporal que combina a la perfecció una cura purificant amb un moment agradable de relaxació. Gràcies a l'exfoliant ULTRA HYDRATANT compost per sals de l'Himàlaia i del Mar Mort i els diferents olis essencials, la pell es desfà de les seves cèl·lules mortes, deixant un aspecte saludable. L'espirulina i les algues lluminàries presents a l'embolcall aporten lluminositat i hidratació a la pell. Ideal per regenerar i dinamitzar les pells més apagades.

 

ORGANIC & VEGAN RITUAL

75 MIN APROX · TRACTAMENT FACIAL + MASSATGE CORPORAL

Meravellós ritual ultraenvolupant realitzat amb olis de baobab, lavandí, bergamota, extracte de hamamelis i hibiscus especialment dissenyat per despertar tots els sentits, aportant lluminositat, benestar, relaxació i vitalitat.

 

LUXURY EXPERIENCE RITUAL

120 MIN APROX · MASSATGE + SCRUB + FACIAL

Ritual sensorial facial i corporal 360° que alliberés les tensions corporals acumulades i torna a la cara tota la seva lluminositat i joventut. Combinant el massatge aromàtic corporal amb el LIFTING facial SCENS, aquest ritual exclusiu i únic permetrà al cos i al rostre experimentar un nou renéixer.