TRACTAMENTS FACIALS

 

HIGIENE FACIAL

75 MIN APROX· TOT TIPUS DE PELLS

Higiene facial profunda realitzada amb productes Organic & Vegan que ajuda a la pell desfer-se de totes les seves impureses, esborrar els danys causats per la pol·lució i recuperar un aspecte radiant i lluminós.

 

DETOX SKIN TRACTAMENT

75 MIN APROX · PELLS APAGADES

Tractament facial ultradétox que ajuda les pells apagades i afectades per la pol·lució a recuperar un aspecte fresc i saludable. Mitjançant l'aplicació de diverses màscares amb gran poder purificant (carbó actiu) i oxigenant, la pell recupera la lluminositat i l'aspecte saludable.

 

HERBAL PURE TRACTAMENT

75 MIN APROX · PELLS GREIXOSES

Tractament facial purificant especialment desenvolupat per a les pells greixoses. Gràcies als seus actius astringents com la sal del mar mort i els seus actius reequilibrants com l'arbre de te, aquest tractament ajuda a disminuir la producció de greix, tancar els porus i recuperar una pell amb aspecte saludable i sense lluentors.

 

HYDRA GREEN TRACTAMENT

75 MIN APROX · PELLS DESHIDRATADES I/O DESNUTRIDES

Tractament facial ultrahidratant que proporciona a la pell una sensació immediata de confort i benestar. Després de l'aplicació de diverses màscares amb alt contingut en nutrients, i dels olis d'alvocat i argan, la pell recupera la hidratació i la lluminositat.

 

ETERNAL LIFTING

75 MIN APROX · LIFTING ANTI EDAT

Tractament facial reafirmant realitzat amb cosmètics i màscares que disposen d'un alt contingut en actius regeneradors i antiedat que aporten tots els antioxidants i nutrients necessaris per reafirmar la pell i tornar-ne l'elasticitat. Acompanyat del massatge LE LIFT SCENS (Kobido), els músculs es relaxen, la pell s'il·lumina i l'oval facial recupera la seva definició i fermesa.

 

WOW LE TRAITEMENT

75 MIN APROX · REGENERADOR I ANTI ARRUGUES

Tractament facial per tot tipus de pells per aconseguir regenerar la pell i d'aquesta manera obtenir un resultat lluminós sense arrugues i re-afirmant.