ESTÈTICA AVANÇADA A ANDORRA


 

"La meva missió ha estat connectar amb les necessitats de cada client i vetllar per la salut i benestar de la seva pell, treballant amb diferents sessions personalitzades per a cada client".

Sobre mi

Més de 24 anys d’experiència entre Barcelona i Andorra, amb una prescripció feta a mida i ben detallada per que cada persona pugui aplicar en la seva rutina. Sempre fem un seguiment rigorós, sigui presencial o a través de WhatsApp, per garantir els millors resultats a cada client i oferir un servei d'atenció únic.

Entre els diferents tractaments disponibles a l’Institut Dermocosmètic Comellas, cal destacar la higiene perfecta, que busca mantenir una equilibrada resposta cel·lular amb una pell lliure d’impureses; els rituals de Biogreen, que ajuden a desintoxicar les pells grises i asfixiades, i l’HydraGreen, pensat per rehidratar els teixits.

Al centre sempre treballem amb diagnòstics previs per poder tratar cada tipus de pell amb el millor tractament a mida per a cada client. No tothom necessita el mateix i és per això que cada client per nosaltres és totalment diferent.

 

LES OPINIONS DELS NOSTRES CLIENTS


 

Reserva el teu tractament a l'Institut Dermocosmètic Comellas


RESERVAR TRACTAMENT